Alaska vers vlees

alaska-vers-vlees

Veel meer mensen realiseren zich dat er een verband staat tussen de gezondheid van hun huisdier en de voeding die de honden krijgen. Het is dan dus logisch dat er producten uit de natuur worden gehaald om de hond goed te voeden. De honden zijn namelijk carnivoren en eten dus oorspronkelijk vlees. Dit komt ook omdat de hond van de wolf afstamt en dus van oorsprong echte vlees eters zijn. Het is dan dus belangrijk dat hun voeding aangepast wordt aan wat de voorkeur is van de hond. En verse en rauwe voeding sluit goed aan bij het verteringsysteem van de hond.

De visie van Alaska vers vlees

Elk bedrijf heeft natuurlijk een eigen visie op dingen in het leven. Zo heeft Alaska vers vlees ook een visie met het produceren van hun hondenvoer. Zo is de visie van Alaska dat het hondenvoedsel geproduceerd is via de BARF methode. Dit betekend dat de hondenvoeding gemaakt is van bones en raw food. Zo weet je dus zeker dat de hond dat de hond goed voeding binnenkrijgt en dus geen stoffen binnenkrijgt die hij niet binnen hoort te krijgen. Ook is het nog aangevuld met en mix van vers gepureerde groenten. Alleen verse grondstoffen van hoge kwaliteit worden in dit hondenvoer verwerkt.

Wat zit er in de voeding?

Het Alaska vers vlees voeding is erg goed voor de hond en is ook bevorderlijk voor het uiterlijk van de hond. Zo gaat de huid en de vacht van de hond er beter uit zien en wordt het gebit gezonder en schoner. Dit komt deels door de benodigde vitaminen en mineralen die van nature aanwezig zijn in de verse grondstoffen. Daarnaast staat het bedrijf Alaska er voor om kwaliteit te leveren voor de voedingen voor de hond en kat. ook zijn ze in 2015 gestart met het produceren van diepvriesvoeding voor de hond en hebben dus al wat ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *